By Visualscope

Hoortoestellen

 

Er zijn verschillende soorten hoortoestellen en binnen die soorten zijn vaak ook weer veel verschillende mogelijkheden. Over het algemeen is het zo dat hoe duurder het toestel is, hoe uitgebreider de mogelijkheden zijn.

Wij kunnen alle uitvoeringen leveren. Wij zijn een zelfstandige audicien en daardoor merkonafhankelijk. Met gedegen kennis van middelen en mogelijkheden en door te luisteren naar wat u wilt, zoeken wij samen met u naar de beste oplossing. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Dus ook met vragen of voor een aanpassing bent u altijd welkom bij ons.

Een hoortest is altijd gratis en ook hanteren wij een proefperiode van 2 maanden voor hoortoestellen. Wij zijn niet duurder dan een audicien die aangesloten is bij een grote landelijke keten, maar de kwaliteit van de dienstverlening is wel beter.

Wij zijn stAr gecertificeerd en aangesloten bij de Hoorprofs en die zijn niet voor niets door de consumentenbond in 2012 verkozen tot de nr. 1 audicien! Voor vragen kom gerust bij ons binnen of kijk op de site van www.hoorprofs.nl voor meer informatie.